Přejít na obsah

Jasson Smith

Members
  • Počet příspěvků

    1 135
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    11

Jasson Smith last won the day on Červenec 25 2021

Jasson Smith had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Opava/Praha

Návštěvy profilu

1 859 zobrazení profilu

Jasson Smith's Achievements

  1. A další hlášeníčko. Type61?..... Musím se s tím naučit hrát. Ale jinak zatím dobré pocity. Je to spíše tank jako Leopard PTA, ale za mě s lepším dělem a určitě i celkově lepší. Teď se nám objevilo po kampani hodně Chiefů a lidi si dost stěžují. Já si nestěžuji, protože desítky nehraju až tak často a k devítkám to tak často nehází. Ale souhlasím, že je to společně s 279r tank, který by měl opravdu být tak maximálně na klanové hraní. Celkově jinak hraju dost špatně, teda aspoň já mám z toho takový pocit. Ani nevím, čím to je. Asi nějaké erekce na slunci. Super je Battle Pas. Prakticky zadarmo člověk dostává jednotlivé odměny. A není toho málo. I bez PÚ se to vyplatí. Tenhle mód je fakt super a dává to člověku docela příjemný pocit, že i když se třeba hra povedla ale prohrála, tak je z toho nějaké to plus. A nakonec i odměny za žetony jsou fajn. Ať už tanky, nebo vybavení. Tak hodně štěstí a dobrého RNG....
  2. Tak po delší době nějaké denní hlášení. S radostí jsem dodělal druhý znak na STA-1. Nejsem progamer, takže na tři nemám. Ale nevadí, já jsem spokojený i tak. Tančík je to velice zábavný. Teď našetřit dost freeXP na top Type61 a budu doufat, že to bude stejně zábavné. Už to jsou vyšší tiery, ale devítky jsou pořád OK. Nějak mám problém se svým RNG na desítkách. Tam jsem tragický co se týče průstřelů. Což o to, trefit se problém není. Dokonce i nějaké to slabé místo. No ale RNG mám věčně v mínusu, tak jsem tam úplně k ničemu. A proto šel JgPz E100 z garáže jak špinavé prádlo. Tak dementně situační tank jsem fakt nečekal. Teď ještě jedu Rhmko. Co třeba kdyby byla druhá lajna TDéček lepší. A jsem opět u mého problému. Má to být skvělé TD s perfektním dělem. Ono perfektní je, ale já netrefím ani stodolu. Teda občas jo, ale fakt jen občas. Ale nějak se nenervuju. Už jsem si zvykl.
  3. Poslušně hlásím.... týden je zase fuč. Tentokráte jsem toho moc nenahrál. Nebylo moc času. Začaly Rankedy. Prakticky jsem je hrál jen jednou před dvěma roky, tak jsem to chtěl vyzkoušet. 20 bitev na kvaldu do hlavní fáze. Dal jsem 10. Má se to popravdě jmenovat Krankedy nebo Vzoredy. Nemám ani jeden stroj, takže smolíček pacholíček. Já vím, že v hlavní fázi už to tak není. Teda po nějakou tu normální divizi. A potom už zase je . No stejně nemám tolik času, abych si vyjezdil dostatek žetonů na tank, tak mám zase o jeden tank méně ale na druhou stranu ušetřené nervy. Pořád se tedy snažím o zázrak na STA-1. Blížím se pomalu a jistě ke druhému znaku, ale Mko v nedohlednu. Měl jsem teď sérii bitev v desítkách. Je to těžké s tím strojem něco vymyslet. Ale nakonec se to vždycky nějak dá překlepat. Doufám, že následující tanky mi sednou stejně. Pokračování série Nepoužitelné stroje. Další legenda Jagdpanzer E 100. Platí to samé co u Mause. Stroj prakticky k ničemu. Je to očistec. Nehodí se vůbec na žádnou mapu. Dělo je evidentně z nějaké pokroucené trubky, kterou se někdo snažil narovnat. Než to zaměří, můžete si udělat kávu. A než to nabije, tak ji i vypít. Většinou se stejně dostanete maximálně ke třem ranám. Víc je zázrak a vyhozené peníze. Tfuj.... A když jsem zmínil peníze. WG si pohrálo hezky s nastavením prémiáků. Vemu Scorpiona, nastřílím 2500dmg a dostanu za to 60k v hrubém. . Vemu třeba STA-2, nastřílím v desítkách 2000dmg, vyplácnu cca 10goldů a jsem 5k v mínusu . Hmm někde chyba pánové...
  4. Poslušně hlásím, že jsem zde asi sám. Ale to neva. Ono je někdy potřeba být někde sám . Pojďme si shrnout uplynulý týden. Rozhodl jsem si udělat japonskou řadu medek. Sedmičku jsem dodělal už bůh ví kdy a tak jsem zakoupil STA 1. Co k tomu tanku říct. Není to špatný stroj. Jen mám pocit, že je hrozně pomalý. Samozřejmě je to papír, takže odrazit cokoliv je zázrak rovnající se zatmění slunce. Ale hra mě bavila. A bavit i bude, ještě tam nemám "M" a chtěl bych aspoň dva znaky. Jelikož nejsem progamer, tak se spokojím i se dvěma. Jen teď dokud jsou slušné bonusy, tak se snažím najezdit pár kreditů. Mám k tomu hned několik strojů. Ale na kredity jasně vede Skorpion G. I tady se snažím o dva znaky. Několikrát jsem byl na 84,9%. No a pak přijde série super map a hlavně začne dělo posílat zárožáky a jsem rád, že neskončím na 75% . Teď k nakousnutému tématu z minula, a to nepoužitelné stroje. Začneme u jednoho z legend. MAUS = co to jako je za parodii? Nejede to. Dělo je katastrofa, pancíř je jen na papíře a samozřejmě má ten tank navolené někde super mapy, takže když vyberete špatnou stranu, jste vlastně v háji. Takže jezdíte po mapě jak na výlet a boj je někde úplně jinde. Fuj, už jsem se zase naštval .
  5. Poslušně hlásím..... tak jsem z nudy nainstaloval hru a jejda, už v tom zase člověk lítá. Po období, kdy WG nevědělo co ještě do hry přidat se to malinko ustálilo a hra se malinko vyvážila. Dvouhlavňové potvory nikdo skoro nehraje. Prdítka mají pořád rozbitý dmg model, tudíž je třeba je trefit 5x než něco projde. Ale z toho si hlavu nedělám. Když se člověk vyloženě soustředí nejdříve na sebe a svůj výkon, je to pořád velká zábava. Horší je fakt, že jsem se jal vyzkoumat nějaké nové stroje, které jsou jaksi nepoužitelné. Ale ke strojům se dostaneme v dalším hlášení. Tak těm, co ještě drandí a baví je to přeji hodně zdaru.
  6. Všem přeji úspěšný a pohodový rok 2022.
  7. Jinak máte na mysli Na hrádku na Břevnově, ona je ještě jedna na druhé straně Prahy a to v Kyjích, což by mě bylo sympatičtější
  8. Mě je to jedno, na výše zmíněné dny nemám prakticky nic v plánu.
  9. Nic neslibuji, píšu do kalendáře.
  10. Ahoj kamarádi. Dlouho jsem nikde nic nepsal, tak sem šoupnu pár fotek z loňského roku. Chodíme s rodinou většinou jen na jednodenní procházky, protože bohužel kvůli práci toho více nestíhám, ale aspoň něco. A taky jsme si udělali radost a byli zavření 4 dny na srubu bez elektiky a TV všech těch blbostí. No děti sice nebyly úplně happy jak dva grepy, ale mají aspoň spoustu vzpomínek na hraní na kytaru s kamarády. Škoda jen, že pršelo až se lilo, ale byla to i tak nádhera.
  11. Potom co začali přidávat dvouhlavňové tanky a jezdící blechy a nesmyslně pancéřované obludy, tak jsem to přestal hrát. Začal to být jeden velký nesmysl.
  12. Na ničem jsem se nezasekl. Hraju v klidu a zatím jde všechno jaksi samo. I třeba to, že jsem v 500m a nějaká pitomá chobotnice mi zničí Seamotha, když si prohlížím zničenou základnu Co asi tak může nastat???
  13. Hraje to tady někdo? Využil jsem nabídky a mohu říct jen jedno...... Proklínám toho, kdo to sem dal . Děsivě vynikající, naprosto úžasné ...... Chtělo by to se podělit o zkušenosti a zážitky. Potažmo i nějaký ten návod by se hodil
×
×
  • Vytvořit...